Üzenet

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." (Alex Pope)

Friss topikok

Chat

Új lap - 1

ENTER

Linkblog

Címkék

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Továbbra is szarban a Red Bull!

2007.02.23. 19:56 | sisa | 7 komment

BAHREINBEN IS SEREGHAJTÓ A CSAPAT!


Milyen az autó? Felfelé vagy lefelé mutat az ujjad?


DC: "Az ujjam még nem tudja merre mutasson."

Csalódott voltál, hogy a változtatások nem hozták meg a várt teljesítményt a Valenciai teszteken. Aztán a csapat sok kérdésre választ talált Barcelonában. Nos?

DC: "Munka! Akárcsak a többi csapatnál – munka, munka és még több munka."

Az új autókkal gyakran merülnek fel problémák. Mely részletekre összpontosít a csapat jelenleg?

DC: "Jelenleg elsősorban váltóra és a megbízhatóságra összpontosítunk, illetve igyekszünk jó kapcsolatot teremteni a Renault-val és a lehető legtöbbet megtudni elektronikai rendszerről."

Hogyan üzemelnek a Bridgestone abroncsok az RB3-as gép alatt?

DC: "A csomagot még nem optimalizáltuk, és még sok munkánk lesz addig, amíg az autó úgy teljesít, ahogyan szeretnénk. Sok új elem érkezik a bahreini tesztekre, így még az Ausztrál Nagydíjat megelőzően javulást várunk."

Te teljesítetted a legtöbb kilométert a 2007-es mezőnyből. Van elképzelésed, hogy hogyan alakulnak az erőviszonyok az idén?

DC: "Tévedés, hogy azért, mert én vagyok a legidősebb én rendelkezem a legtöbb tapasztalattal is. Rubens Barrichello több versenyt teljesített, mint én. Még mindenkinek van ideje, hogy az évadnyitóig fejlődjön, így nehéz lesz addig bármit is mondani, amíg Ausztráliában el nem rajtol a mezőny."

Jó teljesítményben bízol az új évad előtt. Mennyire lesz kemény szerinted?

DC: "Jelenleg úgy fest a helyzet, hogy nem tudjuk elérni azt amit szeretnék. De még van idő a fejlesztésre. Talán a céljainkhoz is közelebb kerülünk, ha el tudjuk végezni a tervezett munkát."

Dietrich Mateschitz nemrég azt mondta, hogy két nagyon fontos dolog van a Formula-1-ben, az első szabály hogy legyél gyors, a második, hogy legyél még gyorsabb. Reális cél a konstruktőrök bajnokságának ötödik helyezése?

DC: "Természetesen. Ha sikerül előrelépéseket tennünk, akkor jobb eredmények születnek."


Az Auto Motor und Sport úgy tudja, az RBR3 legnagyobb problémája az új sebességváltóban gyökerezik, de a Red Bull aerodinamikai téren is javulni akar a szezonnyitóig.

Az F1live.com című portál értesülései szerint a Red Bull a problémák gyorsabb megoldása érdekében egy extra tesztet is beiktat a bahreini gyakorlás és a melbourne-i szezonnyitó között. Ennek keretében új első és hátsó szárnyakat, valamint egy jelentősen átdolgozott alvázat akarnak kipróbálni.

Forrás:
Formula
A5

Címkék: forma 1

A bejegyzés trackback címe:

https://sisa.blog.hu/api/trackback/id/tr4339635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zedics 2007.02.23. 20:21:46

"Coulthard esélytelennek tartja a Red Bullt" olvasható az f1hirek.hu -n. De azt nyilatkozta, hogy az 5. helyre még jó lehet a csapat!

Valencia tényleg csak egy véletlen volt, hát a bahreini kezdést látva lehet....

Bandi 2007.02.25. 19:35:17

Nem értem miért foglalkoztok ennyit a redbullal. Építettek egy tetszetős autót és ennyi.

sisa 2007.02.26. 10:15:52

En csak a sajat szemszogembol nezem a dolgokat ami ez esetben annyit takar hogy en a red bull-nak szurkulok DC miatt es tojok ra, hogy a tobbi csapat es pilota mit csinal, csak az szamit, hogy Coulthard-ek mogott legyenek.

Jegyzem meg, a tesztek alapjan ugy nez ki ettol iden sem kell felni.... :/

Bandi 2007.03.03. 17:43:15

Jaaaa, már értem, kockafej a redbullnál van...

sisa 2007.03.03. 18:46:47

osszehasonlitas DC es Schumacher beceneveibol:
DC:
-kockafej
-kockaáll
-téglafej
-téglaarc
-c-3po
-terminator
-rozsdamentes arcél

Schumacher:
-turist
-ferdeszájú
-cipész
-surmóher
-sutyerák
-banánfejű
-holdarcú
-sumák
-csúcsálló
-visszavonult
es most jon a legjobb:
"MS-t csak buzinak hívom. de lehetne susztermihály is.." :D

Zedics 2007.03.03. 23:40:23

Meg esetleg nagyarcú, önelégült f..kalap:)

Nem csipáztam a száját, meg soha nem is fogom, de DC iránt a Mekinél eltöltött évek miatt tiszteletet érzek:)

Kár, hogy egy ilyen kvalitású versenyző nem lett világbajnok, de még lehet...

sisa 2007.03.04. 17:38:33

Rendes toled, de en sajnos nem tudok hasonloan erezni a meki irant. Igy utolag az a csapat jut eszembe roluk ahol DC mindenkinel tobb 9 evet huzott le mostohagyerekkent - mert dennis mindig az aktualis csapattarsait patronalta vele szemben - es erre kishijan az egesz palyafutasa rament. Persze o is hulye volt hogy sosem gondolkozott a valtason, pedig lam milyen jot tett neki...

Az eredmenyeit nezve valoban megerdemelne egy szaros cimet - ezt tobb f1 rajongotol hallottam - de en mar nem bizok a csodakba... Bar teny, hogy a britek 35 felett jonnek bele igazan (Mansell, Hill)... :))

Na meg 2 het es start!!!!
süti beállítások módosítása